Founders club

Erbjudandet är begränsat och gäller endast för de 50 första som tecknar medlemskap av de 150 platser som vårt gym rymmer totalt.
 

Founders club erbjuds de som vill försäkra sig ett medlemskap i Nackas nya Crossfit-Box. Vi erbjuder funktionell träning i grupp eller individuellt, kostrådgivning med individuellt upplägg samt rådgivning och utbildning i stresshantering.

Om du signar upp dig för medlemskapet ”Gruppträning” om 1450 kr/mån får du allt detta:

värdepaket12321132.png

1 månad bindnings

Ordlista:

Founders club – Klubben för de första 50 medlemmarna i vår gemenskap.

 

Gruppträning – Det är roligare att träna ihop med andra! Vår box erbjuder medlemmarna (corona-anpassad) gruppträning i små grupper om max 8 personer. Träningen består av funktionella rörelser enligt CrossFits metodik. Metodiken går ut på att träna allsidigt med hela kroppen genom konditions-, styrke- och kroppskontrollsövningar.

 

Scanning – För att kunna följa varje individs utveckling behöver vi en medicinsk startpunkt. Vi mäter med en InBody-maskin som svarar på hur din kroppsammansättning ser ut idag och som vi sedan kan följa för att vara säkra på att du kan mäta dina framsteg som träningen och din kosthållning skapar.

Onboarding - som nybliven medlem vill vi vara säkra på att du får en bra start hos oss. Därför genomgår du tillsammans med en tränare den 6-veckorskurs som vi kallar Onboarding. På kursen lär du dig både vad CrossFit är och de övningar som träningsmetodiken bygger på. Kursen ger oss 6-veckor att lära känna dig, visa dig hur snabbt du kan utvecklas och imponera på dig om hur mycket vi kan inspirera dig.

Box - Det man vanligen benämner som "gym" kallar vi "Box" för att inte mer än nödvändigt misstas för ett vanligt gym. För vi är inte vanliga.  

Ett vanligt gym säljer och tillhandahåller tillgänglighet. D.v.s. de låter dig komma dit och använda deras utrustning hur och i stort sett när som helst. De fokuserar på sin lokal och sin utrustning. 

Vi å andra sidan tillhandahåller coachning. Vi är där för Nackabor som behöver hjälp att få träningen effektiv och rolig. Vår lokal är kanske inte lika fancy som gymkedjornas och utrustningen mer spartansk. Vårt enda fokus ligger i att hjälpa dig att må ännu bättre helt enkelt och att nå dina hälsomål. Det gör vi med individanpassade kost- och träningsprogram som vi lägger upp utefter dina förutsättningar.   

1450 kr/mån

Gruppträning