top of page

COVID-19

Folkhälsomyndigheten har skärpt de allmänna råden i bl.a region Stockholm om vistelser inomhus i affärer, köpcentrum, bibliotek, badhus, gym m.m. De har även gått ut med skärpta allmänna råd för verksamheter. Besluten gäller t.o.m. den 24 november, men kan förlängas.

Vi har en stor fördel i vår box då det är utformat för att hålla stora avstånd mellan de som tränar. Vi tillåter idag max 8 personer på klasserna för att kunna hålla ett avstånd på 3 meter mellan klassdeltagarna. Det är viktigt att vi alla hjälps åt med att hålla denna regel.

High fives, fist-bumps och kramar sparar vi till 2021 när allt det här är över. Håll alltid avstånd.

Om ni har minsta symtom på sjukdom, stanna hemma.

Tvätta händerna innan och efter passen. Det finns flera handspritstationer avsett för detta.

Använd omklädningsrum endast om det är absolut nödvändigt. Byt om och duscha hemma.

En kritisk period för att bibehålla distans är just före och efter passen. Det är därför viktigt att alla direkt efter passen lämnar lokalerna samt att du ankommer till lokalen inför ett pass tidigast 8 minuter innan. Boxhänget får vi ta i FB-gruppen ett tag framöver.

För den som vill träna utanför passen på Open Gym gäller bokningstvång. D.v.s. du måste boka in dig i schemat på hemsidan avsedd för just Open Gym. Antalet platser kommer att vara begränsade och anpassas efter övrig verksamhet i lokalen. Som tumregel gäller att Open gym är tillgängligt då trycket i lokalen är som lägst (kl. 9-11 och kl. 13-15 på vardagar).

Gör rent all utrustning noggrant efter pass. Detta inkluderar även riggen, ringar, klipps, stänger, bollar, hantlar, kettlebells m.m.

Dela inte utrustning eller vattenflaskor med någon.

Vi kommer att göra en extra daglig städning av toaletter och allmänna utrymmen.

Vi är övertygade om att om vi hjälps åt med att hålla dessa regler så kommer vi att kunna erbjuda en säker miljö att träna och vistas i. Det finns förmodligen massor som vi inte har tänkt på ännu. Därför ser vi gärna att ni kontaktar oss om ni har tips och råd på hur vi kan göra träningen hos oss ännu säkrare. Skicka gärna tips via mail till hello@cfnacka.com.

bottom of page