top of page
IMG_2101.JPEG

12 WEEKS OF HEAVEN

Det är dags nu!

Det är dags att äntligen prioritera dig själv och din hälsa! Sluta att förlita dig på genvägar, jojobantning och snabba resultat. Kom till rätta med hur du gör för att må hållbart bättre med träning och kost. Vi ger dig utmaningen som skapar rätt förutsättningar för att du ska få en lyckad, långsiktig viktnedgång och ha roligt på vägen dit. Du får en färdig och detaljerad kostplan ihop med ett träningsprogram och vardagsmotion för att kunna gå ner ordentligt i vikt. Under hela perioden får du alltid äta dig mätt. 12 weeks of heaven är ditt personliga bootcamp, som delvis sker online och delvis ihop med din bootcamp-grupp som träffas en gång per vecka i våra lokaler i Saltsjö-Boo. Allt med personlig coaching från redan från dag 1!

Vad är 12 weeks of heaven?

12 weeks of heaven bygger på att du under 12 veckor ska utföra 84 powerwalks, 13 träningspass i våra lokaler tillsammans med coach, 24 träningspass att göra hemma samt fullfölja en väl genomtänkt kostplan (OBS! Ingen svältdiet, vi tror inte på sådana). Från den dagen du anmäler dig börjar din resa ihop med din grupp och två hängivna coacher som ger dig full support. Coacherna ger dig utbildning kring hur du skall utföra alla övningar, pushar och motiverar dig till att fullfölja utmaningen. Du kommer utföra bootcampen i en unik träningsgrupp online OCH fysiskt i en grupp som alla startar sin resa samtidigt. Powerwalks och vissa träningspass kommer du sedan utföra på egen hand så att du kan anpassa dessa efter ditt eget schema. Att ändra vanor kan vara svårare än man tror, därför följs din kosthållning veckovis upp ihop med vår kostcoach för att säkerställa att du gör rätt och känner stöttning.

Är du redo att investera 12 veckor för att starta nya hälsosamma vanor?

IMG_2101.JPEG

Så här går det till:

Lördag 27 augusti kl 12.30-15 Uppstartsmöte med alla deltagare. Vi rivstartar med ett lätt träningspass där du bekantar dig med de övriga deltagarna och dina coacher. Efter passet genomförs en invägning på en Inbody-våg. Därefter följer vår viktiga kostföreläsning som ger dig en djupare förståelse för utmaningen och dina vanor i framtiden. Med dig får du en tydlig action-plan för hur du kommer igång direkt. Utmaningen startar!

Lördagarna: 12-13.00 fysiskt träningspass med alla deltagare

Lördag 8 oktober Inbody-vägning 2 samt statuskoll

Lördag 19 november – Sista träningspasset. Utvägning och information kring hur du behåller dina vanor för en lång tid framöver.

Du får:

· 12 veckor av personlig coaching

· 24 detaljerade träningspass

· Kostplan att följa under utmaningen

· Tillgång till nyttiga recept för frukost, lunch/middag och mellanmål.

· 3 st Inbodymätningar samt 3 fysiska träffar med teamet

· Veckovisa coachande Teams-samtal under hela utmaningen för att följa upp kostplanen

· Sluten Facebook-grupp för coachning, inspiration och råd

· 1 unik T-shirt som endast erhålls via 12 weeks of heaven

När utmaningen är slut finns det även en väl genomtänkt plan för hur du på egen hand kan fortsätta framåt. Vi arbetar inte med snabba lösningar, utan tror på en tydlig plan som ger en kick framåt mot en långsiktigt hälsosammare vardag.

Investering

Totalpris: 7995 kr

Familj: 2 från samma hushåll erhåller 15% rabatt på den totala deltagaravgiften.

 

Nacka Functional Fitness är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

 

Vill du vara med?

Så här gör du: 

1. Gå in på www.cfnacka.com och tryck på "Medlemmar".

2. Fyll där i dina uppgifter och erhåll ett inlogg via mail.

3. Logga in på ditt nya konto och gå till “Butiken”.

4. Välj “12weeksof heaven” och lägg den i din varukorg.

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page